O Nama

Sajt Autoprikolica.com je malo i velaprodajna firma koja se bavi preprodajom prikolica kao i dodatnim delovima za iste, poslujući sa naj traženijim i naj većim prikolicama u Evropi. Da li je u pitanju prevoz vozila ili bilo čega drugog, na našoj web prezentaciji Autoprikolica.com pronaćićete sve što ste ikada tražili u ovoj delatnosti.

Odudarajući od drugih web prezentacija u ovoj branši, naše prikolice nisu samo izložene i prikazane, već smo pripremili detaljne opise kao i karakteristike za sve prikolice koje možete pronaći kod nas, kako biste se uverili, i pronašli vama naj odgovarajući proizvod. Prikazujemo vam tačne i detaljne karakteristike, koje su: proizvodnja, tip, izvedba, težina nosivosti, ukupna težina, nosivost tereta, dimenzije, stranice, kočnice, obod, proivodi sa vratilom a cene su naznačene u Euro valuti. Shodno našim mogućnostima, trudimo se da postavimo što više slika o našim prikolicama, kako biste bili u mogućnosti videti željeni proizvod iz više uglova!

Pored samih prikolica, nudimo vam i delove za prikolice u više različitih kategorija.

Nadamo se da će naša prezentacija da zadobije vašu cenjenu pažnju ,kako bismo mogli otpočeti prijateljsku odnosno poslovnu saradnju.

Nasi partneri